مرکز فرهنگی هنری شماره چهار کرج


مرکزشماره ۴ کرج درمحله حصارک بالا قرارگرفته است .این کتابخانه یک طبقه است که شامل یک سالن بزرگ با گنجایش 121 نفر، ،دو تا کلاس هنری، یک اتاق قصه گویی و یک سالن نمایش می باشد. دراین کتابخانه یک مسئول مرکز،سه مربی فرهنگی ،دومربی پاره وقت ۳۰ ساعته هنری وادبی ونیروی خدمات مشغول به کارهستند .
مربیان تلاش می کنندبااجرای فعالیتهای متنوع فرهنگی ،هنری وادبی به کشف استعدادهاوهدایت توانمندیهای مخاطبان طی فرایندی هدفمندپرداخته وباتشویق وترغیب اعضابرای ارتقاآگاهیهای اجتماعی ومهارتهای فردی وگروهی به پرورش نسلی اخلاق مدارومتعهدبه جامعه کمک کنند.

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


کرج – حصارک بالا – بلوار آلاله – بالاتر از میدان شهرداری – روبروی خدمات موتوری شهرداری منطقه ۶ (نشانی بروی نقشه)

تلفن تماس:۳۴۵۷۳۲۴۴-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم همتی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1403/05/08 - 10:40
  • تعداد بازدید: 152
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در حاشیه رویداد کتابال در کرج اجرا شد؛

نشست ترویج قصه‌گویی و معرفی بخش‌های جشنواره به رابطان البرزی

نشست ترویج قصه و قصه‌گویی و معرفی بخش‌های بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در حاشیه‌ی رویداد کتابال در کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز، خدیجه میرزایی نماینده‌ی انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، در این خصوص گفت با توجه به برگزاری رویداد کتابال و حضور علاقه‌مندانه‌ی دختران نوجوان و تسهیلگران برای حضور در ابن طرح یک ماهه به منظور کنشگری ابن عزیزان و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی فرصت را مغتنم شمرده و در حاشیه‌ی این نشست در دورهمی که با ابن فعالان در کتابخانه‌ی مرکز مجتمع کانون کرج داشتیم زینب عاشری، مدیرکل استان، به معرفی جشنواره قصه‌گویی و سابقه‌ی کانون در برگزاری جشنواره و مزایای حضور نوجوانان در فعالیت‌های این چنینی و تاثیرات قصه و قصه‌گویی در شخصیت افراد، پرداختند.

نشست ترویج قصه‌گویی و معرفی بخش‌های جشنواره به رابطان البرزی

میرزایی افزود جلسه‌ای نیز با حضور مربیان فرهنگی رابط قصه‌گویی از مراکز مختلف کانون استان تشکیل شده و ضمن بیان توضیح کلی درمورد جشنواره ی بیست وششم به تشریح بخشهای اضافه شده جدید به جشنواره پرداختیم که از جمله این بخش‌ها می‌توان به بخش قصه های صد ثانیه، بخش قصه های علمی، بخش قصه های محیطی، بخش قصه های قهرمانان تغییر شرایط سنی شرکت کنندگان در برخی بخشها اشاره کرد. میرزایی افزود قرلر است به زودی و پس از نهایی شدن نسخه اصلی شیوه نامه قصه‌گویی، این شیوه نامه در اختیار رابطان عزیز مراکز قرار گرفته و فرآیند نام نویسی از علاقه‌مندان آغاز شود. گفتنی است این نشست‌ها ظهر روز شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ در حاشیه رویداد کتابال برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت